Saturday, 22/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Duaja kunder vershimit


Duaja kunder vershimit


vershimet

Allahume havalejna la alejna.Allahume alel akami vedh dhirabi,ve butunil evdijeti ve menabitish shexheri.

O Allahu im rreth nesh e jo mbi ne. o Allahu im,ktheje kodrave dhe kodrinave pyejeve dhe luginave

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Lutjet për kapërcimin e frikës, druajtjes dhe pagjumësisë
Tags:

Categories

Archives