Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Duaja e atij që është i ngarkuar me borxhe


Duaja e atij që është i ngarkuar me borxhe


Duaja e atij që është i ngarkuar me borxhe

All-llahummek-finí bi halalike ‘an haramike ve agniní bi fadlike ‘ammen sivake.

O Zoti im, më bëj që të më mjaftojë hallalli Yt dhe të mos i afrohem haramit dhe më bëj të pasur me mirësitë Tua që të mos kërkoj prej tjetërkujt përveç prej Teje.

Tirmidhiu 5/560, “Sahih Et-Tirmidhi” 3/180.
Mburoja e Muslimanit

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Duaja në raste të brengosjes dhe pikëllimit
Tags: ,

Categories

Archives