Sunday, 25/2/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Drejtohu Allahut sa më shpesh me këtë lutje

Drejtohu Allahut sa më shpesh me këtë lutje

lutje
Drejtohu Allahut sa më shpesh me këtë lutje:

“O Allahu im kërkoj mbrojtjen Tënde nga pikëllimi dhe shqetësimi, kërkoj mbrojtjen Tënde nga dobësia e përtacia, kërkoj mbrojtjen Tënde nga koprracia dhe frika, po ashtu kërkoj mbrojtjen Tënde nga borxhet e tepërta dhe nënshtrimi i njerëzve”
Kështuqë nëse e përsërit këtë thënje profetike më shpeshë dhe thellohesh në kuptimin e saj, Allahu do të ta largojë pikëllimin, mërzinë dhe shqetësimin me lejen e Tij.

Categories

Archives