Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dr. Selman el-Aude, “Faleminderit armiqtë e mi”Dr. Selman el-Aude, “Faleminderit armiqtë e mi”

Gjëja më e ligë me të cilën mund të sprovohet dikush është insistimi kokëfortë për konflikt dhe përplasje, duke i mbyllur sytë ndaj të metave të veta dhe vlerave të tjetrit. Në këtë rast, ai shndërrohet në një kasetë të regjistruar e cila përsërit të njejtat fjalë pa i menduar. Argumentet që përdoren në këtë kontekst nuk kalojnë aspak nga logjika dhe arsyeja, pasi qëllimi i tyre është të ngacmojnë nervat, të motivojnë opinionin e lig dhe të kultivojnë përçarjen”.

Dr. Selman el-Aude, “Faleminderit armiqtë e mi”

(Visited 24 times, 1 visits today)
Top