Saturday, 22/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Domatet


Domatet


Domatet !!

Domatet ashtu sikurse edhe zemra jonë ka 4 hapësira në brendesine e saj dhe njëkohësishte ka ngjyrën e kuqe sikurse edhe zemra. Shkencërisht është vertetuar se domatet përmbajne likotin që është i mire për gjakun dhe zemrën.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Lëngu i qershisë

Categories

Archives