Terça-feira, 26/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë mjekësore të rrushit të thatë: Dobitë mjekësore të rrushit të thatë: 
 1. Dobitë mjekësore të rrushit të thatë: 

 

 1. Ulë presionin e lartë të gjakut;
 2. Ul nivelin e kolesterolit në gjak;
 3. Të mbron nga sëmundjet e zemrës;
 4. Është qetësues për kollën, pasi ta kemi zier atë në ujë;
 5. Largon gëlbazën;
 6. Lufton mikrobet dhe viruset;
 7. Antioksidant;
 8. Parandalon formimin e gurëzave në dhëmbë;
 9. Largon nga trupi helmet;
 10. Pakëson gjakderdhjen gjatë periodave;
 11. Forcon shpretkën, mëlçinë dhe stomakun;
 12. Forcon kujtesën;
 13. Të mbron nga kanceri i zorrës së trashë;
 14. Të mbron sytë nga sëmundjet;
 15. Lufton dobësimin e kockave;
 16. Është kundër infeksioneve;
 17. Është qetësues;
 18. Të pastron gjakun;
 19. Pastron dhe qartëson zërin

(Visited 2 times, 1 visits today)