Sábado, 23/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e sidrit janëDobitë e sidrit janë

Ndër dobitë e tjera të sidrit janë: – qetëson dhimbjet e kokës, – ul temperaturën, – forcon rrënjën e flokut,- qetëson dhimbjet e plagëve dhe plagosjeve, – largon erën e rëndë e cila ndodhet në trup dhe lëkurë, – pastron trupin nga pislliqet, – eliminon zbokthin nga flokët, – përdoret për personat të cilët kanë dhimbje në kocka dhe krisje në to etj.

(Visited 4 times, 1 visits today)