Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Dobite e ngritjes ne syfyr


Dobite e ngritjes ne syfyr


Dobite e ngritjes ne syfyr:

1- Ndjekim traditen e Profetit (alejhi selam).
2- Perfitojme nderimet e Allahut dhe engjejve per ata qe zgjohen ne syfyr.
3- Perfitojme begati (te asaj kohe).
4- Kundershtojme ithtaret e librit (te cilet veprojne ndryshe).
5- Na ndihmon edhe me shume per agjerimin.
6- Ndihmon ne ngritjen per namazin e sabahut.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Dobitë e agjërimit, urtësitë e mëdha dhe dispozitat e tij
Tags:

Categories

Archives