Tuesday, 23/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e lëmoshës


Dobitë e lëmoshës


sadakaja

Dobitë e lëmoshës

1- Engjëjt (melekët) luten që të shtohet pasuria edhe më shumë.
2- Shuan hidhërimin e Allahut.
3- Është shërim për çdo sëmundje.
4- Mbron nderin.
5- Zbukuron përfundimin tënd para vdekjes.
6- Të mbron nga zjarri i xhehenemit.
7- Hije për ty në Ditën e Gjykimit.
8- Begaton dhe shton pasurinë.
9- Zbut zemrën tënde.
10- Shlyen mëkatet dhe gabimet.
11- Lagron sprovat nga dorëdhënësi dhe familja e tij.

——————————-
Përshtati: Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për çdo krijesë të gjallë keni shpërblim, (kur i jepni ujë, kur e ushqeni dhe kur silleni mire me to).”

Categories

Archives