Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dobitë e istigfaritDobitë e istigfarit

Dobitë e istigfarit:

a) Largon shejtanin
b) E kënaq Allahun
c) Largon brengat dhe pikëllimet
d) Sjell rehatinë dhe gëzimin
e) Ndriçon fytyrën
f) Sjell rrizkun
g) Gjallëron zemrën 
h) Fshin mëkatet
i) Ndihmon robin në raste vështirësie
j) Të ndalon nga përgojimi, gënjeshtra, bartja e fjalëve dhe fjalët e ndyta
k) Të afron me botën tjetër dhe të largon nga kjo botë
l) Sjell fitoren ndaj armikut

(Visited 17 times, 1 visits today)
Top