Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Djali vs. VajzaDjali vs. Vajza

Djali vs. Vajza

Tregon një burrë: “I kam shtatë vajza. Saherë që mё lindte një vajzë, shkoja tek Ahmed Ibn Hanbeli dhe ai më thoshte: “Profetët ishin baballarё tё vajzave.” Fjalёt e tij ma lehtësonin pikëllimin.”

-Tuhfat Al-Mawdood

Pёrkthim

(Visited 30 times, 1 visits today)
Top