Tuesday, 22/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ditët e bardha dhe te hixhames për këtë muajDitët e bardha dhe te hixhames për këtë muaj

12190955_994580907268768_8305722306223499473_n

(Ditët e bardha dhe te hixhames për këtë muaj Muharem)

Sot nisen ditët e bardha të agjërimin, 27,28 dhe 30 tetor (13,14 dhe 15 Muharem).
Ka thënë i Dërguari i Allahut: “Agjërimi më i mirë pas muajt të Ramazanit është i muajt Muharem”.

Kurse ditët e hixhames janë ditët 17, 19, 21 Muharem janë të shtunën, të hënën dhe të mërkurën (pra 31 tetor, 2 dhe 4 nëntor)
O Allah na bëj përhapës të veprave të mira!