Monday, 24/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ditë e vecantë – Martesa (Duaja për të martuarit)


Ditë e vecantë – Martesa (Duaja për të martuarit)


martesa duaja
?????* Ditë e vecantë – Martesa *?????

Duaja për të martuarit:
“Baraka Allahu leke, ue baraka alejke, ue xhemea bejnekuma fi hajrin.”

Shqip:
”Allahu të dhëntë bereqet ty dhe pasardhësve të tu, dhe ju të dy ju bashkoftë në të mirë”.

 

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë
Tags:

Categories

Archives