Tuesday, 22/8/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Disa nga shenjat e një njeriu që e kanë marrë mësysh

Disa nga shenjat e një njeriu që e kanë marrë mësysh

simptomet e mesyshit

Disa nga shenjat e një njeriu që e kanë marrë mësysh 

Disa nga shenjat e një njeriu që e kanë marrë mësysh janë: dhimbje koke, zverdhje fytyre, djersitje e shpeshtë, urinim i shpeshtë, gromësimë dhe gogësimë e shpeshtë, gjumë i paktë ose i tepërt, mungesë oreksi, djersitje e duarve dhe e këmbëve e shoqëruar me shpim, rrahje të forta të zemrës, frikë jonatyrale, zemërim e reagim i fortë dhe i menjëhershëm, trishtim dhe ngushtim në krahërorë, dhimbje në fund të shpinës dhe ndërmjet shpatullave si dhe pagjumësi natën.
Këto shenja mund të shfaqen të gjitha ose pjesërisht, në varësi të forcës apo numrit të atyre që të marrin mësysh.
Por, këto simptome mund t’i ketë edhe një njeri që nuk është marrë mësysh, për shkak të ndonjë sëmundjeje organike ose psiqike.

Autor: Dr.Abdullah Ibën Muhammed Es-Sed’han.

Përgaditi: Mesazhi Islam

Një shkrim tjetër i dobishëm  Si mund t'a prishim magjinë ? (video praktikë)
Tags:

Categories

Archives