Wednesday, 20/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DISA NGA SHENJAT E KIJAMETITDISA NGA SHENJAT E KIJAMETIT

DISA NGA SHENJAT E KIJAMETIT

I Derguari i Allahut (alejhi selam) ka thene:

– “Nuk do te ndodhe kijameti derisa te largohet dija, 
– te shtohen termetet,
– te afrohet (shkurtohet) koha,
– te shfaqen sprovat
– dhe te shtohet el herxh, pra vrasjet .”

Buhariu dhe Muslimi.