Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Disa fjalë pëshpëritëse për gruanDisa fjalë pëshpëritëse për gruan

Disa fjalë pëshpëritëse për gruan:

Ji e bindur në jetën tënde dhe mos i merr lakmi të tjerëve se si jetojnë. Kënaqu me gjithë atë që e posedon dhe përkujdesu që atë ta zbukurosh dhe ta përmisosh.

Gjithnjë rri e buzëqeshur. Ti je drita e shtëpisë dhe parfumi i saj.

Bëje që zemra jote të posedon dry, edhe atë vetëm se me një çelës, që e posedon burri yt!!

Ju të dy jeni ata që do ta bëni shtëpinë të lumtur!!