Wednesday, 20/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Disa fjalë pëshpëritëse për burratDisa fjalë pëshpëritëse për burrat

Disa fjalë pëshpëritëse për burrat:

Mos u lëkund në kërkimin e faljes kur e dëmton gruan.

Shikoje në sy, dhe shprehja ato fjalë keqardhjeje, që ajo t’i lexon nga sytë e tu, e t’i dëgjon me veshët e saj dhe t’i ndjen me zemrën e saj.

Dije se dashuria nuk vazhdon, përveçse kur themeli i saj është respekti dhe nderi!