Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dijetarët islam bëjnë të ditur se mësyshi mund të shkaktojë paralyze të tërrësishme,çmenduri,vetëvrasje,kancer,aborte dhe shumë e shumë sëmundje të ndryshmeDijetarët islam bëjnë të ditur se mësyshi mund të shkaktojë paralyze të tërrësishme,çmenduri,vetëvrasje,kancer,aborte dhe shumë e shumë sëmundje të ndryshme

Mësyshi është një shikim që del apo lëshohet nga një krijesë,qoftë njeri,xhin apo kafshë,burrë apo grua. Ky shikim drejtohet drejt sendit që ai e shikon dhe e pëlqen, dhe si pasojë e këtij shikimi ndikohet apo ndryshon ai send me lejen e Allahut të Lartësuar. Ndikimi i mësyshit realizohet si shkak i lakmisë,habisë,dashurisë,apo urrejtjes dhe zilisë.
Mësyshi ka një force të jashtëzakonshme të cilën nuk arrijnë ta kuptojnë shumica e njerëzve. Mund të ndikojë në shpejtësi dhe largësi shumë të madhe,dhe ndikimi i tij të vazhdojë me vite. Dijetarët islam bëjnë të ditur se mësyshi mund të shkaktojë paralyze të tërrësishme,çmenduri,vetëvrasje,kancer,aborted he shumë e shumë sëmundje të ndryshme,të cilave nga aspekti mjekësorë nuk u gjendjet assesi shkaku dhe origjina e tyre.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Top