Wednesday, 29/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhurata që nuk blihen dhe që nuk shiten


Dhurata që nuk blihen dhe që nuk shiten


dhurata

DHURATA QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN!!

– Të vizatosh buzëqeshje në fytyrën e të mjerit!

– T’i dalësh në krah shokëve çdo herë kur kanë nevojë për ty!

– T’ia përkëdhelësh kokën jetimit!

– T’i zbatosh premtimet dhe t’i ruash fshehtësitë!

– T’i pranosh arsyetimet e shokëve për gabimet dhe të metat e tyre!

– T’ia puthësh dorën nënës për çdo ditë dhe ta bësh që ta ndjen dashurinë tënde të pa vdekur ndaj saj!

– Ta dëgjosh me kujdes një fëmijë që të flet edhe nëse të rrëfen gjëra nuk të interesojnë!

Nga arabishtja: Hoxhë Irfan Jahiu

Një shkrim tjetër i dobishëm  Humbi çështjen gjyqësore, lotët i rridhin pa ndalë....!!

Categories

Archives