Sunday, 22/7/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DHJETË FJALITË MË TË BUKURADHJETË FJALITË MË TË BUKURA

10873448_1600503706886228_7000987551695426231_o

DHJETË FJALITË MË TË BUKURA

 

1. Mos debato me ahmakun, sepse njerëzit mundem të gabojnë e të mos munden të ju dallojnë!

 

2. Ai që ka humbur kur qeshet, fituesi e humb kënaqësinë e fitores.

 

3. Mos e sfido atë njeri që nuk ka çfarë të humb.

 

4. Burri vazhdon të jetë fëmijë derisa nëna e tij nuk ndërron jetë, e kur ajo vdes, atëherë fillon të plaket.

 

5. Nëse goditesh nga prapa dije se ti je përpara!

 

6. Bëhu shok dhe mos lakmo që të kesh për veti shok.

 

7. Kur e do armikun tënd, atëherë ai e ndjen gabimin e tij.

 

8. Të gjithë jemi si hëna.. ajo njërën anë e ka të errët!

 

9. Ne e duam të kaluarën sepse ajo shkoi, po të kthehej do ta urrenim.

 

10. Armiku më i keq, ai që ishte një ditë prej ditëve miku yt!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Categories

Archives