Wednesday, 18/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhimbjet e shpines & dhimbjet reumatike


Dhimbjet e shpines & dhimbjet reumatike


dhimbjet

DHIMBJET E SHPINES & DHIMBJET E TJERA REUMATIKE:

Ngroheni mesatarisht vajin e fares së zezë dhe vendosni intenzivisht mbi zonen e dhimbjes.Gjithashtu pi tre herë në ditë një lug kafeje (5ml) vaj të Farës së zezë.

Shërimi do të arrihet brenda pak javëve( inshee Allah)

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Për shërimin nga gajasura – mekja
Tags:

Categories

Archives