Tuesday, 23/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dhimbje në kocka, nyje e kyçe


Dhimbje në kocka, nyje e kyçe


nyje

Dhimbje në kocka, nyje e kyçe

Hedhja e një litri uji të nxehtë duke u shoqëruar me 50 gr sidër të bluar, pasi përzihet mirë uji me sidrin, bëhët masazh në vëndet në të cilat ndihet dhimbje. Kjo përzierje përdoret tre herë në ditë, në mëngjes, drekë dhe darkë deri sa gjendje të normalizohet.

sidri

Një shkrim tjetër i dobishëm  Nekroza dhe llojet e saj
Tags:

Categories

Archives