Sábado, 20/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Devetë dhe shtëpit do t’i shfrytëzojnë shejtanët – Shenje KijametiDevetë dhe shtëpit do t’i shfrytëzojnë shejtanët – Shenje Kijameti

Devetë dhe shtëpit do t’i shfrytëzojnë shejtanët . =>Koment : Që do të thotë se njeriu do të ngarendë devenë të cilën do ta pasojë tjetra e cila nuk është për t’i grahur e as që do t’i ndihmojë atij që ka nevojë për të, dhe shejtani do ta ngarendë. Gjithashtu ,njeriu do të blejë një shtëpi jo që ka nevojë për banim dhe me vite do të jetë e zbrazur dhe shejtanët do ta banojnë.
=>Hadith- Muhamedi s.a.v.s. thotë: ‘Shtëpitë dhe devetë do të jenë të përgaditura për shejtanët’.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Top