Thursday, 21/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dërgo salaveteDërgo salavete

Dërgo salavete

I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Koprrac është ai, që kur përmendem nuk më dërgon salavate.”

Sa herë e dëgjojmë emrin e të dërguarit, sal-Allahu alejhi ve selem, dhe nuk dërgojmë salave mbi atë, e dëgjojmë në ezan, në hadith…

I Dërguari i Allahut, lavdia dhe paqja e Allahut qofshin mbi të, ka thënë: “Kush më dërgon një salavat, Allahu atij i dërgon dhjetë salavate.”

Shejh Nasir Omer

Allahu e ruajt.

Përkthim :Valdet Kamberi