Tuesday, 25/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Deputeti qe mbron Islamin , muslimanet dhe te verteten Dr Gezim Kelmendi


Deputeti qe mbron Islamin , muslimanet dhe te verteten  Dr Gezim Kelmendi


gezim kelmendi rtk

Deshironi fakte ja shikoni:

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Mjeksiaislame.com ju uron festën e Kurban Bajramit

Categories

Archives