Sunday, 23/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Dentisti i parë shqiptar i diplomuar!?


Dentisti i parë shqiptar i diplomuar!?


dentisti

Islami eshte nje fe e cila stimulon, ngrit dhe inkurajon diturine dhe njerezit e dijes. Dr. Haxhi Hafiz Hasan Kaduku ishte i pari dentist shqiptar i diplomuar para me shume se nje shekulli.
Te Dr Kaduku është mjekuar edhe Fishta.

Ne foto: Dr.Hafiz Haxhi Hasan Kaduku ne laboratorin e tij.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Futja e këmbëve me ujë të ngrohtë para gjumit
Tags:

Categories

Archives