Thursday, 23/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Definicioni i kohës


Definicioni i kohës


definicioni i kohes

DEFINICIONI I KOHËS

E ngadaltë… kur pret.
E shpejtë… kur frikohesh.
E gjatë… kur mërzitesh.
E shkurtë… kur gëzohesh.
E pafund… kur ndien dhimbje.
Vrasëse… kur rri bosh.
Kohën nuk e përcaktojnë akrepat, por të rrahurat e zemrës tënde dhe gjendja jote shpirtërore.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Budallai, i çmenduri dhe i sëmuri mendor për dikë mund të jetë e njejta gjë, mirëpo ...
Tags:

Categories

Archives