Thursday, 18/1/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

DASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

DASHURIA ËSHTË SHUMË LLOJESH

dashuria
Dashuria është shumë llojesh dhe nëpërmjet atyre llojeve e shpreh dashurinë!
Përkujdesja ndaj teje.. është dashuri.
Frika për ty.. është dashuri.
Përkujdesja për lumturinë tënde.. është dashuri.
Pranimi i faljes tënde.. është dashuri.
Largimi yt, nganjëherë, është dashuri!
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Categories

Archives