Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Ç’ka do te thote për ty lumturi …!?


Ç’ka do te thote për ty lumturi …!?


lumturi

Ç’ka do te thote për ty lumturi …!?

Në një referendum të bërë në rreth 16 mije persona ku u pyetën:
Se ç’do të thotë për ta të jesh i lumtur?

U përgjigjën:
38% se lumturi për ta është dashuria…
ndërsa 28% shikojnë se lumturi do të thotë kënaqësi…
17% e shikojnë se lumturia është shëndeti…
7% thanë se lumturia është në martesë
3% thanë se lumturia është në fëmijë….
2% thanë se lumturia është në udhëtim…

Ç’ka do të thotë lumturi për ty ???

Përktheu dhe përshtati: U. Abdullah

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Gjidhënia-një rrugë e dy punë(pjesa 2-te, dobite e nenes nga gjidhenia)
Tags:

Categories

Archives