Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka na streson?


Çka na streson?


 

Çka na streson?

 

  • 1. Gjynahu. Shikimi në haram. Bërja haram.
  • 2. Zhytja në borxhe.
  • 3. Zbehja e raporteve me Zotin e gjithësis.
  • 4. Papunësia.
  • 5. Dëshira për famë dhe pasuri.
  • 6. Ushqimi i unit dhe të lënurit anash shpirtin e zemrën.
  • 7. Shoqërimi me njerëz të ulët dhe jofetar.
  • 8. Gruaja jo e edukuar.
  • 9. Shfaqja e pakanaqësis me atë që të ka furnizuar Zoti.

Shkroi:Agron Islami

Një shkrim tjetër i dobishëm  5 mënyra si të bindni fëmijën e vogël se nuk ka nevojë të përdorë smartfonët
Tags:

Categories

Archives