Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka është lumturia ?Çka është lumturia ?

E kanē pyetur të urtin:

Çka është lumturia ?

U përgjigj :

Lumturi është të kesh shëndet në dynja, dhe të jesh i falur në ahiret.

Allahu na dhasht shëndet në dynja, dhe na falt në ditën e ahiretit.

HOXHË Sinan Rushiti

(Visited 9 times, 1 visits today)
Top