Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cilët prej ministrave agjërojnë Ramazanin?


Cilët prej ministrave agjërojnë Ramazanin?


Foto: Arkiv

Në mbledhjen e fundit të Qeverisë së Kosovës, kamerieri i bufesë së qeverisë i cili zakonisht e shërben kabinetin qeveritar në fillim të mbledhjes, i ka kthyer prapa disa kafe të porositura. Arsyeja: disa prej ministrave të Qeverisë agjërojnë Ramazanin.

Ata thonë se nuk e kanë të vështirë t’i kryejnë detyrat dhe përgjegjësitë që i kanë para vetës, pavarësisht se po agjërojnë muajin e Shenjtë të Ramazanit.

Siç shkruan ‘Bota Sot”, zëvendëskryeministri Behgjet Pacolli, ministrat Mahir Jagxhillar, Ferid Agani, e në disa raste edhe Memli Krasniqi, janë agjërues të Ramazanit. /Telegrafi/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Lot dhe vaj në xhaminë e Bardhit të Madh, familja Gashi i falin gjakun familjes Tërmkolli (Foto)

Categories

Archives