Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cilat janë shenjat e mangësisë së Vitaminës B9?Cilat janë shenjat e mangësisë së Vitaminës B9?

74458_385804084860938_1298644344_n

Cilat janë shenjat e mangësisë së Vitaminës B9?

 

Mangësia është lidhur me defektet e lindjes, peshë e vogël e lindjes, humbje të shtatzanis, depresion, humbje të memories, dhe cervical dysplasia (rritje abnormale e qelizave në sipërfaqe të qafës së mitrës). Alkoolistët, grat shtatzana, dhe ata që jetojnë në ambiente institucionale janë në rrezik më të madh të mungesës së kësaj vitamine B9.