Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Cfarë mbetet Hixhamja sot?Cfarë mbetet Hixhamja sot?

Cfarë mbetet Hixhamja sot?

Kur shohim yjet e hollywoodit dhe të tjerë duke aplikuar hixhamen me të madhe të cilët mbushin portalet e tyre me foto te gjurmeve të kupëzimit na vie ndërmend një pyetje: “Po cfarë mbetet hixhamja sot? apo cfarë është në kohen e sodit?
hixhamja sot mbetet “Modë” po pra një mjekësi e aplikuar me shekuj dhe e rekomandur nga i Derguari ynë Muhamedi alejhi selam sot aplikohet si një lloj Mode, e njohur dhe e praktikuar anë e kënd botes!

Inf.Qendresa Paqarizi & Sami Dobra ( Të Certifikuar për Hixhame)

 

Image may contain: 2 people

Image may contain: 1 person, standing

 

Image may contain: 1 person, text