Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Cfare humb nese nuk falesh? Cfare humb nese nuk falesh? 
Cfare humb nese nuk falesh?

Ne kete bote:

1. Nese nuk falesh, atehere Allahu te largon bereqetin nga vitet e jetes tende.

2. Nese nuk falesh, atehere erresira do te mbuloje fytyren tende.

3. Nese nuk falesh, atehere nuk ka kush te te pengoje nga veprat e keqija.

4. Nese nuk falesh, atehere lutja jote refuzohet nga Allahu.

5. Nese nuk falesh, atehere krijesat e tjera te urrejne.

Gjate vdekjes:

1. Nese nuk falesh, atehere do te vdesesh i poshteruar.

2. Nese nuk falesh, atehere do te vdesesh i uritur.

3. Nese nuk falesh, atehere do te vdesesh i etur edhe nese pi tere deterat e dynjase.

Ne varr:

1. Nese nuk falesh, atehere varri yt do te te ngushtohet derisa brinjet e kraharorit te futen tek njera-tjetra.

2. Nese nuk falesh, atehere varri yt do te ndizet zjarr dhe prushi i tij do te te rrethoje naten dhe diten.

Ne Diten e Kiametit:

1. Nese nuk falesh, atehere ne fytyren tende do te hidhet prushi i Zjarrit.

2. Nese nuk falesh, atehere Allahu do te te veshtroje i zemeruar me ty.

3. Nese nuk falesh, atehere llogaria jote do te jete shume e rende dhe Allahu do te jape urdher qe te hudhesh ne Zjarr.

Pra, akoma nuk po falesh!!!