Tuesday, 23/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë di për… elhamdulilah?


Çfarë di për… elhamdulilah?


– Fjala e parë që ka thënë Ademi alejhi selam… 
– Fjala e parë në Kuran.
– Lutja më e mirë.
– Njerëzit më të mirë janë falënderuesit.
– Fidanishte e xhenetit.
– Thuhet në çdo gjendje.

O Allah, Ty të takon falënderimi derisa të jesh i kënaqur, edhe kur të jesh i kënaqur dhe do të falënderoj edhe pasi të jesh i kënaqur. 

Përshtati: Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Për çdo krijesë të gjallë keni shpërblim, (kur i jepni ujë, kur e ushqeni dhe kur silleni mire me to).”
Tags:

Categories

Archives