Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Ç’është misvaku?Ç’është misvaku?

miswak_3

Ç’është misvaku?
Me mijëra vite është përdorur nga njerëzit duke arritur veti shumë pozitive nga të mirat e kësaj brushe natyrale, e cila nxirret nga rrënjët e drurit të misvakut që njihet me emrin shkencor Salvadora Persica. Ajo rritet në zonat e ngrohta dhe prej saj përgatiten shumë ilaçe. Kjo pemë i ngjan shegës, është e bukur dhe e gjelbër gjatë gjithë vitit.