Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

ÇDO NJERI E JEP ATË QË E KA NË ZEMËR!!ÇDO NJERI E JEP ATË QË E KA NË ZEMËR!!

11066067_1589421281327804_8812015252811967274_nÇDO NJERI E JEP ATË QË E KA NË ZEMËR!!

 

Një ditë nga ditët, një pasanik ia dorëzoi një të varfrit një shportë të mbushur me ushqim të prishur. I varfëri nga ky gjest i pasanikut u buzëqesh dhe u largua nga pallati me shportën në dorë, e zbrazi atë nga malli që ishte në të dhe filloi ta pastron. 

 

Pasi që e pastroi, në të vendosi trëndafila me bukuri të rrallë dhe me erë të mirë, dhe u kthye në pallat dhe ia dorëzoi pasanikut. 

 

Pasaniku nga ky gjest u habit dhe e pyeti: Pse kur unë ta dorëzova shportën me mall të prishur, ti ma ktheve me trëndafila të bukura?! 

 

I varfëri iu përgjigj: “Çdo njeri e jep atë që e ka në zemër!!”.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU