Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çdo gjë që lidhet me Kuranin bëhet madhështore…Çdo gjë që lidhet me Kuranin bëhet madhështore…

Çdo gjë që lidhet me Kuranin bëhet madhështore…

Xhibrili zbriti me Kur’an u bë Shpirti besnik,
Muhamedit ﷺ i zbriti Kur’ani e u bë zotëriu i të parëve dhe të fundve,
I zbriti Kur’ani këtij Umeti e u bë Ummeti më i lavdëruar,
Zbriti Kurani në Ramazan e u bë ky muaj muaji më i dalluar,
Zbriti Kur’ani Natën e Kadrit e bë kjo natë nata më e vlefshme e vitit.

Në cilëndo zemër që zbret ky Kuran e bë atë person madhështor,
Atë ditë që lexon Kur’an bëhet dita yte më e mirë.

Nga arabishtja :
Ummu Atika