Friday, 19/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Si të shërohemi nga sihri dhe xhinët
  Si të shërohemi nga sihri dhe xhinët

    Falendërimet i takojnë Allahut të Vetëm, i Cili s’ka lindur kënd, dhe as nuk është i lindur. Salavatet qofshin mbi të Dërguarin e Tij, Muhamedin salallahu alejhi ue selam, mbi familjen e tij të pastër, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë muslimanët deri në Ditën e Gjykimit. Shumë njerëz ankohen nga sëmundja…

 • Ky ajet recitohet për çifta që nuk kan fëmijë
  Ky ajet recitohet për çifta që nuk kan fëmijë

  Lutja e Hz. Zekerijahut a.s. RABBI LA TEZERNI FERDEN VE ENTE HAJRU’L-VARITHIN. Zoti im,mos më le të vetmuar se Ti je më i miri trashëgues(pas çdo kujt) (El-Enbija,89) (Ky ajet recitohet për çifta që nuk kan fëmijë)

 • Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë
  Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë

  Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë Barekallahu leke fil Mewhubi leke, we shekerte el Wahib, we belega eshudehu we ruzikte birrehu.. All-llahu të bekoftë në atë që të ka dhuruar, e falënderofsh Dhuruesin (All-llahun), e lus All-llahun që të rritet dhe të jetë i sjellshëm.

Rukje

Shendeti

Nëse keni marrë pilulën e kontrollit të lindjes perpara se të keni fëmijë, mund të keni një rrezik me të lartë për të patur kancer gjiri!
Nëse keni marrë pilulën e kontrollit të lindjes perpara se të keni fëmijë, mund të keni një rrezik me të lartë për të patur kancer gjiri!

Në vendet e industrializuara sot, kontraceptimi hormonal oral sintetik është praktika më e zakonshme për parandalimin e shtatzanisë. Pavarësisht provave se ka shumë rreziqe të mundshme të pilulave të kontrollit të lindjes, miliona gra zgjedhin të marrin këto barna hormonale çdo vit. Në të vërtetë, 67 për qind e të gjitha grave që raportojnë se…

Me Shume

Sëmundjet

 • Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjes Tiroide
  Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjes Tiroide

  Tiroide është organ i vogël në formë fluture në trupin e njeriut, është rregullatori kryesor i metabolizmit të njeriut. Në se ky organ është anormal, kjo do të ndikojë shumë në trupe. Vitet e fundit, sëmundje tiroide ka pësuar rritje të ndjeshme në botë. Sipas anketës, më shumë se 300 milionë njerëz në mbarë botën…

 • Si t’a sherojme jashtqitjen ne menyre natyrale?
  Si t’a sherojme jashtqitjen ne menyre natyrale?

  Për shërimin e jashtëqitjes: Një jogurti i qitet një lugë e madhe me vaj të kokrrës së zezë dhe pihet. Kjo terapi merret derisa të humbet jashtëqitja krejtësisht në periudhën prej tri ditësh. Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka…

 • Trajtim natyral për shërimin e lëndimit të lukthit
  Trajtim natyral për shërimin e lëndimit të lukthit

  Për shërimin e lëndimit të lukthit: Një lugë të vogël të vajit të kokrrës së zezë qitet në një filxhan me mjaltë, pastaj përzihet me një lugë lëvore të njoma të shegës. Kështu në periudhën prej dy muajsh, në çdo mëngjes kur është esëll, hahet materia e fituar dhe pas saj pihet një gotë me…