Sunday, 26/2/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Përse Islami ndalon bartjen e hajmalive
  Përse Islami ndalon bartjen e hajmalive

  Përse islami ndalon bartjen e hajmalive Pa dyshim,fenomeni i bartjes se hajmalise në kohën tone është shumë i përhapur dhe ka marre hov te madhë,saqe, nuk gjen individ ,shtepi ,restoran ,makine dhe aeroplan qe nuk bartin hajmali,përveç ,atyre qe ndjekun rrugen e drejtë të Allahut. Shumica nga sahabet,kane urryer varjen dhe bartjen e hajmaliave dhe…

 • MBROJE VETEN MË KËTO FJALË!
  MBROJE VETEN MË KËTO FJALË!

  - Nëse donë që shejtani të mos afrohet, thuaj kur të dalësh nga shtëpia apo makina apo puna: Bismilah tevekultu ala Allahi, ve la havle ve la kuvete il-la bil-lah (Me emrin e Allahut, në Allahun u mbështeta nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut). - Nëse donë që Allahu të mjafton…

 • Mburoja e muslimanit
  Mburoja e muslimanit

  Mburoja e muslimanit PASQYRA E LËNDËS Në vend të parathënies 3 Si mund të bëhet një lutje 6 Kohët më të përshtatshme për të marrë përgjigje për lutjet që bëjmë 9 Kur kemi frikë se mos bëjmë shirk 11 Kur zgjohemi nga gjumi 12 Kur veshim rroba të reja 15 Për dikë që ka veshur…

Rukje

Shendeti

Dalloni ftohjen nga gripi
Dalloni ftohjen nga gripi

Simptomat të cilat lajmërohen gjatë sëmundjeve virusale janë shpesh një përpjekje e organizmit që të eliminojë viruset me dëme minimale. Me anë të teshtimës e largon virusin nga hunda, me anë të kollit nga mushkëritë dhe fyti, me anë të vjellave nga barku dhe diarrenë nga zorrët. Temperatura parandalon zgjërimin e virusit. Tema e sëmundjeve…

Me Shume

Sëmundjet

 • Mollët dhe mjalti kthejnë fuqinë
  Mollët dhe mjalti kthejnë fuqinë

  Çdo dietolg ka njohuri për veprimin dhe efikasitetin e mjaltit në rastet e shumë sëmundjeve të zemrës, veshkave, stomakut dhe zorrëve, ndërsa mollët që nga kohët e lashta janë shumë të vlerësuara si mjet i shkëlqyeshëm shërues. Pasi që përmbajnë sasi të bollshme të materieve shëruese, mollët dhe mjalti kanë veprim pozitiv për gjumë dhe tretje…

 • Sëmundjet, në trajtimin e të cilave ndihmon qumështi i devesë
  Sëmundjet, në trajtimin e të cilave ndihmon qumështi i devesë

  Sëmundjet, në trajtimin e të cilave ndihmon qumështi i devesë Qumështi i devesë ndihmon në trajtimin e shumë sëmundjeve, si: hidropizia, verdhëza, problemet e shpretkës, tuberkulozi, astma, anemia, hemorroidet, problemet në funksionet e mëlçisë, diabeti (është zbuluar se qumështi i devesë ka vetinë e prodhimit të hormonit insulinë dhe pakëson përqindjen e kolesterolit në trup,…

 • Ilaçi i dhembjeve të gjirit
  Ilaçi i dhembjeve të gjirit

  Ilaçi për dhembjet e gjijve ndryshon në varësi të faktorëve që i shkaktojnë ato dhembje, dhe këto sillen si më poshtë: – Duhet t’i sqarohet gruas që ankohet për dhimbje gjiri se kjo është diçka e përhapur dhe kap shumicën e grave dhe zakonisht nuk përbën asnjë rrezik për to. – Rënia në peshë dhe…

Categories

Archives