Tuesday, 24/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Si ti shëroni vet fëmijët tuaj nga mësyshi?
  Si ti shëroni vet fëmijët tuaj nga mësyshi?

          Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit! Shumë fëmijë sëmuren nga mësyshi dhe familja e tyre as që kan njohuri…

 • Dhikri (përmendja e Allahut) e largon shejtanin
  Dhikri (përmendja e Allahut) e largon shejtanin

  Iblisi (shejtani) është baza e çdo të keqe që ndodh në tokë, në hadith ka ardhur se shejtani ka ushtri dhe nga kjo kuptohet se ushtria e tij gjithnjë është në punë për ti devijuar njerëzit, Allahu Fuqiplotë ka lajmëruar se shejtani është armik i njeriut, thotë Allahu i Madhëruar: O ju njerëz, hani nga…

 • Ditë e vecantë – Martesa (Duaja për të martuarit)
  Ditë e vecantë – Martesa (Duaja për të martuarit)

  ?????* Ditë e vecantë - Martesa *????? Duaja për të martuarit: "Baraka Allahu leke, ue baraka alejke, ue xhemea bejnekuma fi hajrin." Shqip: ''Allahu të dhëntë bereqet ty dhe pasardhësve të tu, dhe ju të dy ju bashkoftë në të mirë''.  

Rukje

Shendeti

Richard Gere
Richard Gere

"Kur shkova në qytetin e Nju Jorkut e u paraqita si një njeri i pastrehë, askush nuk më vuri re mua. Unë ndjeva si të isha vërtet një njeri i pastrehë. Njerëzit kalonin e më shikonin me përçmim. Vetëm një grua u tregua e sjellshme me mua e më dha pak ushqim. Ishte një përvojë…

Me Shume

Sëmundjet

 • Epilepsia sëmundja e tokës
  Epilepsia sëmundja e tokës

  Fjala “Epilepsi” vjen nga greqishtja e vjetër: ????????, epílepsis - shpërthim, sulm; nga latinishtja “epilepsia” si dhe nga greqishtja e sotme ?????????, epíleptos - sulmoj, kap. Epilepsia është një sëmundje me së paku dy sulme epileptike (sulme me ngërçe), të cilat shkaktohen pa asnjë arsye të parashikueshme. Një sulm epileptik shkaktohet si pasojë e shkarkimeve…

 • Personat te cilet vuajn nga ulcerat
  Personat te cilet vuajn nga ulcerat

  Plantago major (gjethedelli madhor) Personat te cilet vuajn nga ulcerat (i thati) ne stomak dhe duodenale ju rekomandohet ky ilac. 500gr flete te fresketa te gjethedellit pastrohen gje bluhen ose grihen mire.Fletat e bluara dhe lengu i tyre perzihen me 1 kg mjalte dhe 50gr propolis (rreshire blete) te imtesuar.Perberja perzihet me luge druri ose…

 • Çaj nga xhenxhefili, limon dhe mjaltë kundër ftohjes !
  Çaj nga xhenxhefili, limon dhe mjaltë kundër ftohjes !

  Në momentin kur ta ndjeni se do të sëmurem, e kjo është e lehtë të parashikohet në bazë të dhimbjeve në fyt, sy dhe kokë, konsumoni këtë çaj natyral, i cili do t'ju ngrohë dhe do ta forcojë rezistencën e organizmit. Krejt çfarë keni nevojë janë lëng limoni, xhenxhefil dhe mjaltë. Përse këta tre përbërës?…

Categories

Archives