Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Vietnam
+17C
 • Çaji i blirit
  Çaji i blirit

  Çaji i blirit është një nga llojet e çajit i…

 • Portokalli
  Portokalli

  Aroma e portokallit e forcon zemren dhe pirja e lengut…

 • Nenexhiku
  Nenexhiku

  Nenexhiku është një bimë e njohur për vetitë e saj…

 • Panxhari i kuq
  Panxhari i kuq

  Panxhari i kuq Panxhari i kuq,eshte i pasur me sheqerna(4%),por…

 • Vaji i ullirit
  Vaji i ullirit

  Allahu i Madhërishëm në Kuranin Famëmadh thotë: “Ai është që…

 • Shafran i Indisë
  Shafran i Indisë

  Shafran i Indisë ka qenë përdorur për shekuj me radhë…

 • Trumza
  Trumza

  Në kuzhinë u shtohet marinadave, salcave, ushqimeve nga mishi i…

 • Vaj i kungullit
  Vaj i kungullit

  Është përfituar me presionin dhe filtrimin mekanik të vajit nga…

 • Çaj Rosmari
  Çaj Rosmari

  Çaj Rosmari Lat. Rosmarinus officinalis • Lufton kokëdhimbjen dhe temperature…

 • Dafina
  Dafina

  Bimë me gjelbërim të përjetshëm, e cila me gjethet e…

 • Vaji i ullirit
  Vaji i ullirit

  Vaji i ullirit mbrojtësi më i mirë i zemrës, organeve…

 • Fiku-
  Fiku-

  Fiku- “Pasha fikun dhe ullirin” (Tin -1) Fiku bën mirë…

 • Ulliri
  Ulliri

  - Ulliri- Nga Alkame ibën Amir na vjen hadithi vijues:…

 • Misvaku
  Misvaku

  Misvaku Enesi r.a. transmeton që Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë: “Sa…

 • Farat e pishës
  Farat e pishës

  FARAT E PISHËS Farat e pishës janë shumë të pasura…

 • Garcinia Cambobia
  Garcinia Cambobia

  GARCINIA CAMBOGIA “Ekziston një bimë e kuqe,e madhe sa një…

 • Hithra
  Hithra

  Hithra Vetite e hithres jane te shumta:lufton hemorragjite (sidomos ato…

Archives

Categories