Sunday, 22/4/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe
  Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe

  Duaja qe te ruan Zoti nga cdo gje e keqe E'udhu bi kelimatil-lahit-tammati min sherri ma halaka. (tre herë në mbrëmje... eshte mire dhe te perseritet shpesh kur hyn ne nje vend te huaj, apo kur ulesh ne ndonje shtepi apo vend tjeter) (Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të All-llahut nga sherri (e keqja)…

 • Kjo është lutja me të cilën Profeti (Paqja qoftë mbi të!) lutej për mbrojtjen hyjnore për Hasanin dhe Husejnin
  Kjo është lutja me të cilën Profeti (Paqja qoftë mbi të!) lutej për mbrojtjen hyjnore për Hasanin dhe Husejnin

  “UĬIDHUKE BI KELIMEETIL-LAAHIT-TEEM-MEE-TI, MIN KUL-LI SHEJŤAANIN UE HEEM-MEH, UE MIN KUL-LI ĂJNIN LEEM-MEH / Të mbroj ty përmes fjalëve të plota të Allahut nga çdo shejtan dhe gjallesë e dëmshme dhe nga çdo sy dëmtues!”2; në transmetim vjen se kjo është lutja me të cilën Profeti (Paqja qoftë mbi të!) lutej për mbrojtjen hyjnore për Hasanin dhe…

 • Mjekimi me rukje (lexim Kurani dhe lutjesh)
  Mjekimi me rukje (lexim Kurani dhe lutjesh)

  Transmetohet nga Aishja -radiallahu anhu- se “Profeti -alejhi selam- I bënte rukje disa grave të tij, e prekte me dorën e tij të djathtë dhe thoshte: Allahumme rabennesi edhhibilbe’se ueshfi Ente Esh-shefij la shifae ila shifauke shifaen la jugadiru sekame (O Allah, Zoti i njerëzve, largoje sëmundjen dhe shëroje, Ti je Shëruesi, nuk ka shërim…

Rukje

Shendeti

6 tiparet e njerëzve më të besueshëm që keni në jetën tuaj!
6 tiparet e njerëzve më të besueshëm që keni në jetën tuaj!

E vërteta është se ne nuk mund të “marrim” besim më shumë sesa mund të “marrim” respekt. Besimi, si respekti, është diçka që duhet të fitohet dhe po aq e rëndësishme të ruhet. Ndërsa mund të jetë e vështirë të konstatohet çdokush që mund të besoni, individët e ndershëm zakonisht shfaqin një sërë tiparesh të…

Me Shume

Sëmundjet

 • Për ata të cilën ndihen të pafuqishëm
  Për ata të cilën ndihen të pafuqishëm

  Për ata të cilën ndihen të pafuqishëm Merren dy lugë të mëdha [gjelle] nga makthi dhe vendosen në një enë të mbushur me 250 ml qumësht për tu zier, pasi të zihet shoqërohet më një lugë të madhe [gjelle] mjalt sidri pasi përzihen mirë njëra me tjetrën konsumohet kështu dy herë në ditë në mëngjes…

 • Çaj antistres dhe forcues kujtese
  Çaj antistres dhe forcues kujtese

  Stresi është një reaksion natyror i organizmit ndaj presioneve të jashtme ngacmuese. Njeriu ka nevoje per një zhvillim normal, fizik e psikik. Vetite: Perzierja bimore synon te menjanoje pagjumesite e shkalles se pare ose te dyte, te forcoje kujtesen dhe te aktivizoje trurin ne pune gjate dites. Perberesit: Lule bliri, milce, lule basani, rozmarine, borzilok,…

 • Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;
  Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore;

  Si mund të ndihmojm uljen e nivelit të kolesterolit (LDL) dhe triglicerideve dhe rritjen e nivelit të HDL-së me produkte natyrale pa efekte anësore; Doza ditore; 1) Vaj peshku&Omega 3, minimum 1000-1500mg (DHA&EPA) [GNC Triple Omega 1560mg] Ndihmon uljen e nivelit të kolesterolit dhe triglicerideve, forcon memorien dhe nyjet, mund të parandalon rrezikun nga kanceri…

Categories

Archives