Tuesday, 24/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë
  Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë

  Duaja për atë të cilit i ka lindur fëmijë Barekallahu leke fil Mewhubi leke, we shekerte el Wahib, we belega eshudehu we ruzikte birrehu.. All-llahu të bekoftë në atë që të ka dhuruar, e falënderofsh Dhuruesin (All-llahun), e lus All-llahun që të rritet dhe të jetë i sjellshëm.

 • Mjekimi i magjisë nëpërmjet lutjeve dhe përkujtimit të Zotit
  Mjekimi i magjisë nëpërmjet lutjeve dhe përkujtimit të Zotit

  Mënyra më e dobishme dhe efikase e mjekimit të magjisë është me ilaçin hyjnor. Meqenëse magjia është vepër e shpirtrave të këqij, atëherë ajo mund të përballohet vetëm nëpërmjet ndikimit të kundërt që sjellin këndimi i Kuranit, lutjet dhe dhikr-i, të cilët i asgjësojnë pasojat që ajo lë në shpirtin dhe në trupin e njeriut,…

 • Leximi i pjesës së fundit të sures Bekare
  Leximi i pjesës së fundit të sures Bekare

  Leximi i sures Bekare Është saktësuar nga hadithi i Sehl ibn Abdullah nga Ebi Hurejra -Allahu qoftë i kënaqur prej tij- se i dërguari i Allahut -salallahu alejhi ue selem- ka thënë: “Mos i bëni shtëpitë tuaja varreza, si dhe në atë shtëpi që lexohet sureja Bekare nuk afrohet shejtani”. Transmeton Muslimi dhe Tirmidhiu.  …

Rukje

Shendeti

Karambol
Karambol

Shumë fruta tropikale janë të vlefshme për ne jo vetëm shije origjinale, por ato përmbajnë një furnizim të vitaminave dhe mineraleve. Megjithatë, për të siguruar që ata me të vërtetë të përfitojnë shëndetin e njeriut, ata kanë nevojë për të përdorur një qasje të veçantë. Po, carambola, fryt që ka një formë të pazakontë dhe…

Me Shume

Sëmundjet

 • Trajtimi i Kollës ne mjekësine tradicionale Kineze
  Trajtimi i Kollës ne mjekësine tradicionale Kineze

  Kolla nuk konsiderohet gjithnjë si problem shëndetësor, megjithëse në disa raste mund të tregojë praninë e problemeve ose infeksionit. Kollitja është një refleks natyror për pastrimin e fytit dhe rrugëve të frymëmarrjes. Nëse kolla nuk largohet brenda pak ditëve, atëherë duhet të shkoni tek mjeku. Trajtimet kundër kollës që realizohen në kushtet e shtëpisë janë…

 • Pankreasi
  Pankreasi

  Gjender e zgjatur, nen stomak, ne te majte, e cila nxjerr nje leng qe derdhet ne zone e thithet nga rremat e gjakut dhe nje leng tjeter qe ndihmon ne tretjen e ushqimeve. Demtimi i kesaj gjendre shoqerohet me çrregullime ne organizmin e njeriut.   1- perdorimi i alkoolit eshte shkak per demtimin e pankreasit…

 • 13 këshilla për largimin e astmës dhe sinusit
  13 këshilla për largimin e astmës dhe sinusit

  Disa nga këshillat ndihmojnë për kapërcimin e kësaj sëmundje, qoftë e shkaktuar nga cilido faktorë. 1. Lani jastëkët dhe çarçafët me ujë të nxehtë dhe i lini në diell që të marrin rrezet e tij në mënyrë direkte. 2. Mos vendosni tapete në dhomën e të sëmurit, përndryshe duhet t’i pastroni mirë ato vazhdimisht. 3.…

Categories

Archives