Tuesday, 21/11/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Kështu lutej Profeti (alejhi selam) për të sëmurin
  Kështu lutej Profeti (alejhi selam) për të sëmurin

  Lutjet për të sëmurin në hadithet e Profetit sal-lAllahu alejhi ue sel-lem.  Prej lutjeve që transmetohen nga Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem është: “La bas tahurun inshaAllahu – Nuk ka problem, pastrim në dashtë Allahu!” E përcjell Buhariu O Allah! Shëroje filanin! -duke përmendur emrin e të sëmurit-. Buhariu transmeton në “Koleksionin e haditheve autentike”…

 • A e ke ditur ? Duhet t’i mësosh këto
  A e ke ditur ? Duhet t’i mësosh këto

  Shqetësimi dhe dyshimet janë sëmundje me pasoja të rënda,çelësi i shërimit të tyre është Kur’ani, në të ka shërim për dyshimin ,shqetësimin ,ankthet,dobësinë, xhelozinë e per shume probleme te tjera. Prej gjerave te cilat e nxjerrin njeriun nga islami eshte edhe marrja apo praktikimi i magjise ne jeten e tij,sepse magjija kerkon nenshtrim ndaj shejtanit…

 • Lutje e pranuar
  Lutje e pranuar

  Lutjet nga Kurani fisnik “Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit! Çdo lavdërim i përket Allahut, Zotit të botëve, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit, Sunduesit të Ditës së Gjykimit. Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë. Udhëzona në rrugën e drejtë! Në rrugën e atyre që u ke dhuruar mirësi e jo në të atyre që kanë shkaktuar zemërimin…

Rukje

Shendeti

Rrëfimi i njeriut që shëroi tumorin në tru
Rrëfimi i njeriut që shëroi tumorin në tru

Sambucus nigra (Shtogu i zi) Rrëfimi i njeriut që shëroi tumorin në tru Kjo është një recetë, që ka të bëjë me rrëfimin e njeriut që ka shëruar kancerin. Ai kishte vuajtur nga tumori në kokë, me një madhësi prej 5,5 cm. Pas operimit tumori i ishte kthyer përsëri. Pas operacionit të dytë, me laser,…

Me Shume

Sëmundjet

 • A dini t’i dalloni sëmundjet seksuale?
  A dini t’i dalloni sëmundjet seksuale?

  Për shkak të mundësisë së madhe të infektimit, sëmundjet seksuale duhet me kohë t’i dalloni dhe t’i shëroni. Në kohën e sotme njerëzit gjithnjë e më shpesh i ndërrojnë partnerët seksualë, marrëdhënia seksuale ndërmjet shumë njerëzve trajtohet si argëtim, për ç’arsye sëmundjet seksuale janë gjithnjë e më të përhapura në mesin e popullatës. Shumicën e…

 • Nekroza dhe llojet e saj
  Nekroza dhe llojet e saj

  Format kryesore të nekrozës Dallohen disa format kryesore të nekrozave, ashtu si edhe disa forma të tjera më të rralla dhe më speciale. Nekroza e njomë (nekroza kolikuative). Ajo zhvillohet kryesisht nga indet e pasura në lipide që përmbajnë shumë yndyma dhe që kanë sistem enzimatik shumë aktiv. Gjithashtu nekroza e njomë zhvillohet në rastet…

 • Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës
  Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

  Për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave.

Categories

Archives