Thursday, 15/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • 7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)
  7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)

    7 simptoma të syrit të keq dhe hasedit (smirës,xhelozisë)   Paraqitja e sëmundjeve të ndryshme të rezikshme Shytpje mbi vetulla Plogështi e jashtëzakonshme Rënie shpirtërore Mossukses në mësime apo në punë Hapja e gojës gjatë dëgjimit të Kur’anit posaqërisht gjatë dëgjimit të kaptinës el-Felek dhe En-Nas Gogësim Verejtje verejtje..lidhje me simptomat… Nuk është kushtë…

 • KUR NDIEJMË DHEMBJE A NGACMIME NË TRUP
  KUR NDIEJMË DHEMBJE A NGACMIME NË TRUP

    KUR NDIEJMË DHEMBJE A NGACMIME NË TRUP Pejgamberi (salall-llahu alejhi ue selem) thotë: "(Kur ndokush nga ju ndien ngacmime e dhembje në trup) le ta vendosë dorën e tij mbi vendin që ndien dhembje e të thotë: ??? ????? ??? ????? ??? ????? ???? ????? ?????? ?? ?? ?? ??? ?????? " BISMIL-LAH, BISMIL-LAH,…

 • Menyra me e lehte dhe me e thjeshte per t’u sheruar nga mesyshi
  Menyra me e lehte dhe me e thjeshte per t’u sheruar nga mesyshi

  Menyra me e lehte dhe me e thjeshte per t'u sheruar nga mesyshi Cdo dite lexoje suren felek dhe nas, beji dhikret ditore ,namazet ditore dhe ruaju mekateve te medha. Bej dua qe Allahu te sqaroj semundjen si dhe ilacin. Cdo dite lexoji deri ne sherim te plote si dhe bej shume dua qe Allahu…

Rukje

Shendeti

Si ta eliminoni nikotinën nga organizmi?
Si ta eliminoni nikotinën nga organizmi?

Lënia e duhanit, ndonëse është një i hap i madh, i cili ndihmon në përmirësimin e shumë funksioneve të organizmit, duket se nuk ka një zgjidhje të menjëhershme eliminimi i nikotinës. Efekti i nikotinës zgjat për vite me radhë. Mirëpo nikotina në gjak shkakton rritje të shpejtë të tensionit të gjakut dhe dëme serioze në…

Me Shume

Sëmundjet

 • Mjalti si ilaç për 26 sëmundje
  Mjalti si ilaç për 26 sëmundje

  Disa mënyra të mjekimit me mjaltë, bazuar në këshillat që ka dhënë Pejgamberit [S.A.W.S], të cilat Dr.Kolosau nga Turqia, në ordinancën e tij në Stamboll i ka praktikuar tek pacientët dhe te vajzat e veta.1---NJOLLAT NE ZORRË: Pirja e mjaltit të shkrir në ujë zhduk njollat e zorëve për një periudh relativisht të shkurtë 2---TË…

 • DISA MENYRA SE SI TE KUJDESEMI PER TE GJITHA SEMUNDJET!!
  DISA MENYRA SE SI TE KUJDESEMI PER TE GJITHA SEMUNDJET!!

  “Të kemi shëndetin” themi shpeshherë kur përballemi me probleme të vogla a të mëdha në jetën e përditshme. Se shëndeti fizik e mendor janë ato çka e bëjnë të plotë trupin e njeriut e vetë jetën. Sigurisht, sëmundjet mund të kurohen në spitale e klinika mjekësore, por, nëse do ishte e mundur, parandalimi është rruga…

 • Apandesiti, shenjat dhe kurimi
  Apandesiti, shenjat dhe kurimi

  Apandesiti, shenjat, kurimi Apandesiti akut është inflamacioni i papritur i një organi të ashtuquajtur në latinisht appendix vermiformis. Më shpesh shfaqet tek moshat e reja dhe pothuajse njëlloj tek të dy gjinitë. Ku gjindet Apandesiti? Apandesiti gjendet në anën e djathtë poshtë barkut në fillim të zorrëve të trasha. Është një organ në formë kanali…