Tuesday, 24/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Personave të cilëve iu pranohet duaja
  Personave të cilëve iu pranohet duaja

  Personave të cilëve iu pranohet duaja: 1. Duaja e prindërve. 2. Duaja e udhëtarit. 3. Duaja e atij që i është bëre zullum, qoftë ai edhe pabesimtarë. 4. Duaja e agjëruesit. 5. Duaja e muslimanit per vëllian e tij musliman kur ai nuk është prezent. 6. Duaja e nevojarit. Shejh Abdulaziz Ibën Muhamed Ibën Abdullah…

 • Argumente nga Kurani i nderuar per ndikimin e syrit
  Argumente nga Kurani i nderuar per ndikimin e syrit

  Argumenta nga Kurani i nderuar per ndikimin e syrit Ajeti 67-68 sure Jusuf) 67. Po ai (Jakubi) tha: "O bijt e mi, mos hyni (në Egjipt) për një derë, po hyni nëpër dyer të ndryshme. Unë nuk mund të largoj prej jush asnjë send nga caktimi i All-llahut, vendimi nuk është i tjetërkujt vetëm i…

 • Shërim me Kuran kundër kancerit (Rukje kundër kancerit)
  Shërim me Kuran kundër kancerit (Rukje kundër kancerit)

  Kurani është shërim për besimtarët. Allahu i Madhëruar thotë: “Thuaj: “Ai (Kurani) është udhërrëfyes dhe shërim për besimtarët”. Por ata që nuk besojnë, janë të shurdhër dhe të verbër, njësoj si të thirreshin prej vendeve të largëta.” [Fussilet, 44] Dhe thotë: “Ne shpallim nga Kurani atë që është shërim dhe mëshirë për besimtarët e që…

Rukje

Shendeti

Simptomet e depresionit
Simptomet e depresionit

  Simptomet e depresionit Ndjesi te keqia, pashprese apo qarje te shpeshta her pas here Humbja interesimit apo kenaqesis ndaj gjerave qe ju kan pelqyer me pare (perfshire edhe mardheniet intime) Ndjesi e fajsis, pashpreses dhe pavleres Mendimi per vdekjen apo vetvrasjen Gjum te tepruar apo probleme me gjume Humbje apetitit dhe shtim apo humbje…

Me Shume

Sëmundjet

 • Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)
  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar) Karcinoma bronkiale ***Mushkëria Gjatë frymëmarrjes, fryma përshkon një rrugë të gjatë. Fillimisht ajo rrymon nga hapësira e hundës, gojës dhe fytit në skërfyell (laring) dhe më pas në bronket (rrugët e frymëmarrjes në mushkëri).Dy bronket kryesore të çojnë drejt dy krahëve të mushkërive, të cilët gjenden në anën e djathtë…

 • Lupusi sistemik erythematosus (LES)
  Lupusi sistemik erythematosus (LES)

  Kjo është një sëmundje autoimmune . Pothuajse në çdo organ të trupit është i ndjeshem ndaj kësaj sëmundjeje. Ajo ndikon në nyjet artikulare(shkaqet arthritis) në 90% të të infektuarve me këtë sëmundje. Simptomat: dhimbje, ënjtje ose shtangesi Ethe Humbje ne peshe Lodhje Karakteristik esht prania e nje skuqje ne ftyr ne form fluture – (puçrra…

 • Për lehtësimin e fytit
  Për lehtësimin e fytit

  Për lehtësimin e fytit, pastrimin e grumbulluar të gëlbazez, për lehtësimin e frymarrjes, kollitjes dhe të atyre që janë me azmë: Merren dy lugë të mëdha (gjelle) nga Makthi dhe vendosën në një enë të mbushur me 250ml ujë për të u zier me Makthi, pasi të zihet, kullohet dhe hidhet në një gotë normale,…

Categories

Archives