Thursday, 21/6/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Rukje per martese
  Rukje per martese

  Rukje per martese Degjoje cdo dite pas namazeve ditore https://www.youtube.com/watch?v=acTj9ucTg30

 • KUSH E THOTE KETE NE MBREMJE, DO TE JETE PREJ BANOREVE TE XHENETIT ?
  KUSH E THOTE KETE NE MBREMJE, DO TE JETE PREJ BANOREVE TE XHENETIT ?

  Allahume ente Rabbi la Ilahe il-la ente halakteni ve ene abduke ve ene ala ahdike ve va’dike mestet’atu eudhu bike min sherri na sana’tu eb`u leke bi ni’metike aleje ve eb`u bi dhenbi fagfir li fe innehu la jagfirudh-dhunube il-la Ente. Perkthimi: O Allah, ti je Zoti im, nuk ka të adhuruar tjetër përveç Teje;…

 • Mësyshi është më i fuqishëm se një armë nukleare
  Mësyshi është më i fuqishëm se një armë nukleare

  Allahu i Lartësuar thotë: وَإِنْ يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ “Mohuesit sa nuk të hanë me shikimet e tyre…” 68:51 Lidhur me kuptimin “…të hanë me shikimet e tyre…”, Ibn Abbasi radijallahu anhu dhe disa të tjerë, kanë thënë se kjo do të thotë: “të godasin me syrin e keq”. Profeti salallahu alejhi ue selem…

Rukje

Shendeti

BMI : Body mass index – Indeksi i masës trupore !
BMI : Body mass index – Indeksi i masës trupore !

BMI : Body mass index - Indeksi i masës trupore ! - - - Llogaritja e indeksit te masës trupre është një metodë e lehte për parë nëse pesha juaj a është e shëndetshme apo jo për trupin tuaj? Si llogaritet: BMI= kg/m2 ( p.sh: pesha=98 kg, gjatësia 1.75 m BMI= 98/1.75x1.75; BMI= 98/3.0625; BMI=…

Me Shume

Sëmundjet

 • Terapia me e lehte per sherimin e migrenes
  Terapia me e lehte per sherimin e migrenes

  Terapia me e lehte per sherimin e Migrenes (semundje neurologjike me dhimbje pulsative te kokes, shpeshhere e shoqeruar me vjellje, fotofobi/ndjeshmeri ndaj drites, fonofobi/ ndjeshmeri ndaj zerave dhe aromave) eshte Hixhamja/Cupping, ku efekti mund te arrihet me 2-3 seanca njemujore apo tremujore, varesisht nga gjendja e pacientit.

 • Mëlçia, ushqimi dhe shërimi me barerat popullore !?
  Mëlçia, ushqimi dhe shërimi me barerat popullore !?

  Mëlçia është një organ solid, ngjyrë kafe të errët dhe gjendra më e madhe e trupit. Ka disa funksione, sekretues-rezervues, etj. Sëmundja e mëlçisë është parë gjithmonë e shoqëruar me diabetin e me plot sëmundje të tjera. Ku futen çrregullimet e tretjes e thithjes së ushqimit në zorrë, e për pasojë kemi një depozitim të…

 • Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut
  Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut

  Zemra dhe ngushtimi i damarëve të gjakut Pihet vaji i farës së zezë me çdo lloj lëngu të ngrohtë [si çaj, qumësht etj] sepse shkrin yndyrat dhe zgjeron damarët. Kjo mënyrë këshillohet pas buke sa herë që ka ngushtim në damarët e gjakut.

Categories

Archives