Sunday, 22/7/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të fundit

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Disa mënyra për shërimin e mësyshit
  Disa mënyra për shërimin e mësyshit

  Njëra nga mënyrat e shërimit është ajo që të vihet dora në kokën e atij që ka marrë mësysh e pastaj të këndohet duaja: (Bismil-lahi erkike, vall-llahu jeshfike min kul-li dain ju’dhike ve min kul-li nefsin ev a’jnin hasi-dinil-lahu jeshfike, bismil-lahi erkike). “Me emrin e All-llahut ta këndoj këtë rukje, All-llahu të shëron nga çdo…

 • Thuani stop problemeve psikologjike me këtë sure
  Thuani stop problemeve psikologjike me këtë sure

  Kuptimi i sures Nas është kërkesë apo lutje e njeriut me të cilën i drejtohet të Gjithëfuqishmit – Krijuesit të njerëzve dhe të të gjitha botëve. Ai i lutet All-llahut ta mbrojë nga e keqja e cytësit i cili ngacmon, në gjoksin e tij, pa marrë parasysh se ajo cytje a është nga njerëzit, nga…

 • Iblisi njihet si babai i xhineve, sic eshte Ademi babai i njerezimit
  Iblisi njihet si babai i xhineve, sic eshte Ademi babai i njerezimit

  Allahu i lartesuar para se te krijoj njeriun kishte krijuar xhinet, substanca e krijimit te tyre ishte zjarri, ndersa e njeriut si e din eshte toka (dheu). Iblisi njihet si babai i xhineve, sic eshte Ademi babai i njerezimit. Iblisi para se te mallkohej ishte xhine mirepo e adhuronte Allahun, derisa kishte arritur te rrije…

Rukje

Shendeti

Ky ushqim që hani çdo ditë ushqen kancerin
Ky ushqim që hani çdo ditë ushqen kancerin

Gjithmonë dhe më shumë po informohemi mbi produktet që konsumojmë dhe që janë shumë të dëmshme për shëndetin tonë. Nga studimet e bëra në vite, del se sheqeri artificial ushqen në mënyrë alarmante qelizat kancerogjene brenda trupit tuaj. Në vitet 1920, nobelisti, Dr. Otto Warburg, kishte lançuar teorinë se qelizat kanceroze ushqehen me sheqer. Ai…

Me Shume

Sëmundjet

 • Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)
  Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

  Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le Lehul mulku ve lehul hamdu ve huve’ala kul-li shej in kadir.” Para gjumit të recitohet apo ndëgjohet surja El-Mulk. Çdo ditë të recitohet shtatëdhjetë herë Ajetul Kursijj. Tre muaj në mëngjes dhe në mbrëmje të recitohen dua nga tre herë: ”E’udhu…

 • Lupusi sistemik erythematosus (LES)
  Lupusi sistemik erythematosus (LES)

  Kjo është një sëmundje autoimmune . Pothuajse në çdo organ të trupit është i ndjeshem ndaj kësaj sëmundjeje. Ajo ndikon në nyjet artikulare(shkaqet arthritis) në 90% të të infektuarve me këtë sëmundje. Simptomat: dhimbje, ënjtje ose shtangesi Ethe Humbje ne peshe Lodhje Karakteristik esht prania e nje skuqje ne ftyr ne form fluture – (puçrra…

 • T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë
  T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë

  Shërimet e reumatizmës E nxehën vajin e kokrave të zeza dhe e fërkon vendin ku ke dhimbje të reumatizmës ashtu si kur e fërkon kockën e jo lëkuren, dhe pasi të mbaroni fërkimin e pini një gotë ujë të vluar me ca pika vaji të kokrave të zeza, duke e ëmbëlsu me mjaltë këtë e…

Categories

Archives